Zoeken
Evie Blake - Valentina over de drempel

Valentina over de drempel

Evie Blake

Over

Schaamteloze dromen...

2012. Fotografe Valentina Rosselli mag haar erotische foto's tentoonstellen in Londen. Daar woont haar ex-minnaar Theo. Valentina hoopt op een hereniging met haar verloren geliefde. Want Theo is onder haar huid gekropen zoals geen enkele andere man dat ooit voor elkaar heeft gekregen. Roekeloze fantasieën...

1948. Valentina's grootmoeder Maria verlaat Italië om een dansopleiding te volgen in Londen. Daar wordt ze voor de eerste keer in haar leven wild verliefd. Wanneer haar minnaar haar vraagt met hem mee te gaan naar de duistere onderwereld van de sensualiteit, belandt Maria op de rand van de afgrond. Valentina stuit op het verhaal van haar grootmoeder en vraagt zich af hoeveel een vrouw zich aan moet passen vanwege de liefde. Want Theo heeft haar een vergaand seksueel voorstel gedaan en als ze weigert krijgt ze misschien geen kans meer om haar liefde voor hem opnieuw te bewijzen.

Auteur: Evie Blake
Auteur

Evie Blake is het pseudoniem van de gerenommeerde auteur Noelle Harrison. Noelle is geboren in Engeland, verhuisde in 1991 naar Ierland en woont nu in Noorwegen. Ze heeft diverse toneelstukken en vier romans geschreven.

Edities & Details
Paperback: Valentina over de drempel - Evie Blake
ISBN: 9789044357813
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 16-07-2019
Prijs: € 27,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Valentina over de drempel - Evie Blake
ISBN: 9789044340693
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-06-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 338 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Historical BISAC: FICTION / Erotica / General
Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws