Zoeken
Cathy Kelly - Dan komt alles goed

Dan komt alles goed

Cathy Kelly

Over

Tess woont in het Ierse kustplaatsje Avalon. Het enige waar ze spijt van heeft is haar mislukte huwelijk. Tot haar jeugdliefde plotseling opduikt. Suki, de zus van Tess, verliet Ierland om te trouwen met een Amerikaanse politicus. Nu wil iemand al haar geheimen onthullen. Danae beheert al vijftien jaar het postkantoor van Avalon. Niemand weet waar ze vandaan komt of wie ze is. En dat wil Danae graag zo houden. Mara is op een bruiloft. Ze heeft één dringende vraag voor de bruidegom.

Fragment

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Paperback: Dan komt alles goed - Cathy Kelly
ISBN: 9789044356953
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-06-2019
Prijs: € 32,99
Omvang: 478 pagina's

Bestel

Digitale download: Dan komt alles goed - Cathy Kelly
ISBN: 9789044335514
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-05-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

NUR: 350 - Fictie overig NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Psychological
Boeken
Angeline Boulley - Dochter van de vuurhoeder
Angeline Boulley
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws