Zoeken
Volker Kutscher - De stille dood

De stille dood

Volker Kutscher

Over

Maart 1930: de gevierde actrice Betty Winter wordt tijdens opnames van een geluidsfilm door een schijnwerper getroffen en in eerste instantie lijkt het een ongeluk, tot Gereon Rath aanwijzingen vindt die op moord wijzen. Terwijl zijn collega's de voortvluchtige verlichter verdenken, zoekt Rath in een andere richting en staat er al snel alleen voor. Wanneer er nog een actrice wordt vermoord, brengt het onderzoek Rath van rivaliserende filmproducenten, naar het Berlijnse Chinatown, en in de onderwereld. Maar als ook Raths vader en ex hem nodig hebben, dreigt het allemaal te veel te worden..

Fragment

Auteur: Volker Kutscher
Auteur

Volker Kutscher heeft Duits, filosofie en geschiedenis gestudeerd, en werkte als redacteur bij een krant toen hij aan zijn eerste boek begon. Schaduw over Berlijn is het eerste deel in van de gelauwerde serie rondom Gereon Rath (waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht zijn) en die zich afspeelt tijdens de roerige Weimar Republiek. Op basis van de boeken maakte gerenommeerd regisseur Tom Twyker de serie Babylon Berlin, de duurste niet-Engelse tv-productie ooit. De serie zal dit najaar te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Edities & Details
Paperback: De stille dood - Volker Kutscher
ISBN: 9789044354560
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-05-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 624 pagina's

Bestel

Digitale download: De stille dood - Volker Kutscher
ISBN: 9789044354577
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-05-2019
Prijs: € 7,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische misdaad en mysteries BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Historical
Boeken
Ian Rankin - Door het lint
Ian Rankin
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws