Zoeken
James Swallow - Nomade

Nomade

James Swallow

Je land is verraden en je maten zijn op missie vermoord. Jij bent de enige verdachte. En de enige die kan voorkomen dat er een nieuwe aanslag wordt gepleegd.
Over

Marc Dane is een MI6 field agent die thuis achter de computer werkt, maar als hij de enige overlevende is van een gewelddadige aanval op zijn team, bevindt hij zich plots middenin de actie. Wanneer alle bewijzen Marc als verrader aanwijzen, volgt een race tegen de klok om zijn naam te zuiveren. Terwijl hij eigenlijk niemand kan vertrouwen, moet hij gedwongen samenwerken met de Rubicon groep en hun leider Lucy Keyes, een ex-militair die weet hoe het voelt om een outsider te zijn. Een terroristische aanval dreigt en alleen Lucy en Marc kunnen die stoppen voor het te laat is.

Fragment

Auteur: James Swallow
Auteur

James Swallow is scriptschrijver en auteur. Hij heeft meer dan 45 boeken op zijn naam staan en schrijft scripts voor videogames, radio en televisie. Voor een van zijn scripts werd hij genomineerd voor een BAFTA.Van Nomade, het eerste deel van zijn serie rond MI6-agent Marc Dane, werden in de UK al meer dan 210.000 exemplaren verkocht. Verbannen is het tweede deel van de serie.

Edities & Details
Paperback: Nomade - James Swallow
ISBN: 9789044363524
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-07-2021
Prijs: € 34,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Paperback: Nomade - James Swallow
ISBN: 9789044355420
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 23-04-2019
Prijs: € 24,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Digitale download: Nomade - James Swallow
ISBN: 9789044355437
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-04-2019
Prijs: € 7,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Oorlog, gevecht en leger fictie THEMA: Politieke en juridische thrillers THEMA: Spionagethriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Thrillers / Political BISAC: FICTION / Thrillers / Military BISAC: FICTION / Thrillers / Terrorism BISAC: FICTION / Thrillers / Espionage BISAC: FICTION / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / War & Military
Boeken
Sara Blædel - Slechts één leven
Sara Blædel
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws