Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 2 maart, 2022 om 15:00, aangepast op 2 maart, 2022 om 15:19

Deze week is er nieuws te vinden rondom Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg, dat deze week zal verschijnen in de boekhandel! 
Leestafel schrijft een prachtige recensie: 'Hartverscheurend en ontroerend is dit waargebeurde verhaal over een Pools-joods meisje dat tijdens de vervolgingen van de Duitsers in leven weet te  blijven, terwijl haar hele familie vermoord wordt.'
In de LINDA staat de roman deze maand als leestip.

Auteurs
Auteur: Mala Kacenberg

Mala Kacenberg werd in 1927 geboren in Tarnogrod, Polen. Ze overleefde als enige van haar familie de Tweede Wereldoorlog door haar uitzonderlijke moed en met de hulp van een beschermengel, haar kat Malach. Mala emigreerde na de oorlog naar Londen, waar ze een groot, gelukkig gezin stichtte en lang genoeg leefde om gezegend te worden met vele kleinkinderen.

Boeken
Mala Kacenberg - Het meisje, de kat en het bos
Mala Kacenberg

Het waargebeurde verhaal van Mala die, vergezeld door een zwerfkat, tegen alle verwachtingen in WOII overleefde

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws