Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 13 april, 2022 om 16:00, aangepast op 14 april, 2022 om 10:20

Deze week stonden er weer een paar THB-boeken in de spotlights!

Over onze nieuwste aanwinst Een laatste uitweg van S. A. Cosby zijn veel enthousiaste reacties. In de NRC stond een prachtige recensie. 'De boeken van Cosby zijn film noir-achtige verhalen, geschreven in van energie knetterend proza. In geen tijden las ik zo'n explosieve, rauwe, goed geschreven en betekenisvolle thriller. [...] Zo af en toe dient zich een thrillerschrijver aan die het genre overstijgt. S.A. Cosby is zo'n schrijver.'
In de VPRO Gids werd de thriller ook bejubeld: 'Cosby schrijft rubberverbrandend geweldige achtervolgingsscènes.'

Ademloos van Amy McCulloch kon op een mooie recensie op Thrillers-leestafel.info rekenen: 'Ademloos is een razend spannende thriller, die je - juist: ademloos - uitleest.'

De partycrasher van Sophie Kinsella viel ook in de smaak, bij Veroniquesboekenhoekje: 'Het is een hartverwarmend verhaal vol herkenbare elementen. Het is Sophie Kinsella gelukt om me weer te betoveren!'

 

 

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Auteur: Amy McCulloch

Amy McCulloch groeide op in Canada, maar woont tegenwoordig in Londen. Ze is de auteur van acht kinder- en youngadultboeken, waaronder een aantal internationale bestsellers. Middernacht is na Ademloos haar tweede thriller voor volwassenen. Naast schrijven is bergbeklimmen haar grote passie. In september 2019 werd ze de jongste Canadese vrouw die de Manaslu in Nepal beklom, met ruim 8000 hoogtemeters de zeven na hoogste berg ter wereld.

Auteur: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Boeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws