Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 14 april, 2023 om 11:00, aangepast op 14 april, 2023 om 10:59

Debuutroman Herman van auteur Marc van Bree is afgelopen week verschenen. De tragikomische roman is al besproken op Radio 5, maar er zal ook een theaterbewerking komen met Stefan de Walle en Eva van der Gucht in de hoofdrollen. Lees het volledige artikel van RTL Boulevard hier.

In de NRC verscheen een mooie recensie van het nieuwste deel uit de Fjällbacka-serie van Camilla Läckberg, Koekoeksjong. De thriller past, volgens NRC, goed tussen de Scandi-noirthrillers met het koude en duistere karakter: 'Koekoeksjong heeft vaart, biedt gevarieerde karakters en een verrassende plot'.

Ook schrijft Adrianus van LeesKost dat hij als lezer van De zondaar (Hans Faber) verlangt naar een nieuw deel: 'Wederom is Hans Faber erin geslaagd zijn held Vince van Zandt, een bekwame journalist, zijn tanden te laten zetten in een van het begin tot het einde boeiende en uiterst spannende zaak'. 

Als laatste is op de site van Emopheliac een leuke recensie geplaatst van de nieuwe thriller van S.A. Cosby, Vlijmscherpe tranen: 'In Vlijmscherpe tranen versmelt literaire fictie met een flinke dosis actiethriller'. Het boek van Cosby krijgt maar liefst een 8,5 van de site!

 

 

Auteurs
Boeken
Marc van Bree - Herman
Marc van Bree

Geestig en ontroerend relaas van een doodgewone man, wiens leven plotseling op z'n kop staat

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws