Zoeken
Marc van Bree - Herman

Herman

Marc van Bree

Geestig en ontroerend relaas van een doodgewone man, wiens leven plotseling op z'n kop staat
Over

Als zijn vrouw hem op een avond plompverloren vertelt dat ze een ander heeft, staat Hermans ingedommelde leven na 26 jaar huwelijk volledig op z'n kop. Hij blijft ontredderd achter als onwennige vader, met een weinig opwindende kantoorbaan en een moeder die langzaam de grip op de werkelijkheid verliest. Herman wordt gedwongen de regie over zijn eigen leven van Annelies over te nemen en dat gaat niet vanzelf. Lukt het hem zijn vleugels uit te slaan en te genieten van zijn verworven vrijheid?

Fragment

Quotes
Stefan de Walle
'Marc van Bree neemt de lezer voortreffelijk mee in Hermans ontroerende, geestige en opbloeiende zoektocht naar zijn nieuwe leven. Van wrak naar glimmende oldtimer... Een echte aanrader!'
Thomas Acda
'Ja. Dit is Herman. Het is allemaal niet zijn eigen schuld en net als je hem een trap onder z'n kont zou willen geven herken je iets van jezelf en moet je er nog om lachen ook'
Libris Dekker v.d. Vegt
'Ik heb hier hard om moeten lachen, wat een sul is Herman en wat een Kenau zijn vrouw, een geweldige karikatuur.'
Constance
Hebban
'Ik kan dit geestige boek van harte aanraden. Ik heb het in ieder geval in een ruk uitgelezen met een grote glimlach op mijn gezicht'
Geert Lageveen
Ricky Koole
'Wat een onzettend leuk en fijn boek!! Ontroerend en grappig, heerlijk om te lezen! '
Auteur: Marc van Bree
Auteur

Marc van Bree (1967) studeerde een blauwe maandag geschiedenis en was, na zijn vervangende dienstplicht en verschillende betrekkingen, twintig jaar casting director. Herman is zijn romandebuut.

Edities & Details
Audio download: Herman - Marc van Bree
ISBN: 9789044364897
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-06-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 484 minuten

Bestel

Paperback: Herman - Marc van Bree
ISBN: 9789044364873
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Herman - Marc van Bree
ISBN: 9789044364880
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Voorlezer: Stefan de Walle NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Nederland THEMA: Begin 21e eeuw c 2000 tot c 2050 THEMA: Uit elkaar gaan en scheiding: advies en kwesties THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Omgaan met Alzheimer en dementie BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: FICTION / Romance / New Adult BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Divorce & Separation
Nieuws
THB in de media

THB in de media

Het is weer bijna weekend en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Auteur Marc van Bree bij Radio 5

Auteur Marc van Bree bij Radio 5

Dinsdag 11 april was auteur Marc van Bree op bezoek bij Lunch Lekker met Daniel Dekker om te praten over zijn debuutroman Herman. Lees meer »

Boeken
Tineke Beishuizen - De vrouwen van Fred
Tineke Beishuizen
Tineke Beishuizen - LOT
Tineke Beishuizen
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws