Zoeken
THB in de media
Het is weer bijna weekend en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 4 mei, 2023 om 16:00, aangepast op 4 mei, 2023 om 11:53

Deze week kreeg de krachtige thriller Vlijmscherpe tranen van auteur S.A. Cosby maar liefst vier sterren van Ief Stuyvaert op Goodreads. Stuyvaert stelt dat naast brutaliteit ook veel humor en liefde in de thriller te vinden zijn: 'Er is ook veel liefde. Liefde voor taal en - uiteindelijk - liefde voor elkaar. Om je vervolgens toch weer frontaal met een baseballbat te raken'.

Daarnaast krijgt ook de tragikomische roman Herman van auteur van Marc van Bree vier sterren van Geert op Hebban, die volledig meeleeft met het hoofdpersonage van het verhaal: 'Ik kan dit geestige boek van harte aanraden. Ik heb het in ieder geval in een ruk uitgelezen met een grote glimlach op mijn gezicht'.

Klik op de links onder dit artikel voor meer informatie over de boeken en de auteurs

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Auteur: Marc van Bree

Marc van Bree (1967) studeerde een blauwe maandag geschiedenis en was, na zijn vervangende dienstplicht en verschillende betrekkingen, twintig jaar casting director. Herman is zijn romandebuut.

Boeken
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

Marc van Bree - Herman
Marc van Bree

Geestig en ontroerend relaas van een doodgewone man, wiens leven plotseling op z'n kop staat

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws