Zoeken
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen

Vlijmscherpe tranen

S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing
Over

Het is vijftien jaar geleden dat Ike Randolph de gevangenis uit liep en sindsdien is hij niet meer in aanraking gekomen met de politie. Maar wanneer twee agenten voor zijn deur staan, weet Ike dat hij als zwarte man op zijn hoede moet zijn.

Ike krijgt het bericht dat elke vader vreest: zijn zoon Isiah en zijn witte echtgenoot Derek zijn vermoord. Hoewel Ike de geaardheid van zijn zoon nooit volledig heeft kunnen accepteren, is hij ontroostbaar.

Ook Dereks vader Buddy Lee schaamde zich voor zijn zoons homoseksualiteit, net zoals Derek zich schaamde voor zijn vaders criminele verleden. Maar Buddy Lee zal niet rusten voor hij weet wie zijn zoon vermoord heeft.

Vastberaden om goed te maken wat ze niet konden toen hun zoons nog leefden, besluiten de twee vaders hun vooroordelen over hun zoons - en over elkaar - aan de kant te schuiven en hun handen ineen te slaan om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons.

Auteur: S.A. Cosby
Auteur

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Een laatste uitweg won onder meer de Los Angeles Times Book Prize, was een New York Times Notable Book en werd tot de beste boeken van het jaar verkozen door o.a. NPR, The Guardian en Library Journal. Ook Vlijmscherpe tranen is niet weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Edities & Details
Paperback: Vlijmscherpe tranen - S.A. Cosby
ISBN: 9789044365504
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 28-03-2023
Prijs: € 23,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Vlijmscherpe tranen - S.A. Cosby
ISBN: 9789044365511
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 28-03-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Vertaler: Henk Moerdijk NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: hard-boiled crime, fiction noir THEMA: Verenigde Staten van Amerika, VS BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Noir BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Hard-Boiled
Boeken
John Brownlow - Zeventien
John Brownlow
Stefan Ahnhem - X manieren om te sterven
Stefan Ahnhem
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws