Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 21 april, 2023 om 17:00, aangepast op 20 april, 2023 om 12:02

Hebban heeft afgelopen week auteur S.A. Cosby (bekend van Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen) geinterviewd. In dit interview bespraken zij thema's zoals misdaadfictie in Amerika, inclusiviteit en discriminatie: 'Ik denk dat iedereen van deze thriller kan genieten, je zou het inclusief kunnen noemen, maar ik heb het vooral geschreven om het gesprek te openen'. Lees het gehele interview van Hebban hier

Op Thrillzone.nl krijgt Koekoeksjong, de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, maar liefst vier sterren: 'Koekoeksjong is een knap opgebouwde, meeslepende thriller die doet uitkijken naar verdere verhalen van een geliefd duo'. Zij hopen dat ze dit uitkijken naar verdere verhalen minder lang duurt dan de voorgaande keren. 

De Amstelveense thriller Vinex van Bernice Berkleef biedt veel afwisseling met een origineel onderwerp volgens Sandra van In de Boekenkast: 'Het niet alledaagse verhaal veroorzaakt de nodige spanning'.

 

Klik hieronder op de links om meer te weten te komen over de auteurs/boeken!

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is thrillerauteur. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021. Met haar derde thriller Vinex was ze genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs én de Gouden Strop.

Boeken
Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws