Zoeken
Clive Cussler en Justin Scott - De Saboteur

De Saboteur

Clive Cussler en Justin Scott

Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!
Over

Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!

Het is het jaar 1907. Treinongelukken, branden en explosies verwoesten de nieuwe spoorlijn van de Southern Pacific. De directie van de spoorwegmaatschappij is ten einde raad en huurt het vermaarde detectivebureau Van Dorn in, dat hun beste man op de zaak zet: Isaac Bell. Bell ontdekt al snel iemand die zichzelf de Saboteur noemt. Hij verplaatst zich onopvallend en laat een spoor van moord en sabotage achter. Wie is deze man? Wat wil hij? Isaac Bell moet hem stoppen voordat het gevaar het hele land ondermijnt.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde series over Dirk Pitt, Kurt Austin en Isaac Bell. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Cussler woont in Arizona, VS. Zie ook: www.numa.net.

'Isaac Bell bezit de onaantastbare status van James Bond en de bovenmenselijke drang naar rechtvaardigheid van Sherlock Holmes.' Hebban.nl

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Digitale download: De Saboteur - Clive Cussler en Justin Scott
ISBN: 9789044350913
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2016
Prijs: € 6,99
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Serie: Isaac Bell-avonturen NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische misdaad en mysteries THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Thrillers / Historical
Boeken
Clive Cussler - De gangster
Clive Cussler
Hans Faber - De minister
Hans Faber
Hans Faber - De Rus
Hans Faber
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws