Zoeken
Mike Bullen - Vertrouw me

Vertrouw me

Mike Bullen

Over

Wat er gebeurt op de conferentie blijft op de conferentie...
Greg en Dan zijn allebei 'gelukkig' getrouwd en ervan overtuigd dat ze nooit vreemd zullen gaan. Maar wanneer ze 's avonds iets te veel alcohol ophebben en aandacht krijgen van twee jongere dames, lijkt het nog niet zo'n slecht idee om een keer een avontuurtje te beleven. Hun vrouwen zullen daar toch nooit achter komen?

Vertrouw me is een briljant, eigenzinnig, sexy verhaal over trouw en ontrouw. Een verrassend geestige roman beschreven vanuit een mannelijk én vrouwelijk perspectief, met een grande finale waar je u tegen zegt! Voor alle fans van David Nicholls.


Mike Bullen is scriptschrijver van het Britse televisie-kijkcijferkanon Cold Feet, dat in meer dan dertig landen is uitgezonden en vele prijzen heeft gewonnen. Mike Bullen woont met zijn vrouw en twee tienerdochters in Sydney. Vertrouw me is zijn eerste roman.


'Maakte me aan het huilen van het lachen en liet me tegelijkertijd ineenkrimpen van herkenning. Heerlijk grappig en verschrikkelijk eerlijk. Ik vond het fantastisch.'
Caroline Quentin, actrice in o.a. Men Behaving Badly en Blue Murder

Fragment

Auteur: Mike Bullen
Auteur

Mike Bullen is scenarioschrijver, o.a. van de Britse televisieserie Cold Feet, die in meer dan dertig landen is uitgezonden en vele prijzen heeft gewonnen. Mike Bullen woont met zijn vrouw en twee tienerdochters in Sydney, Australië. Vertrouw me is zijn eerste roman.

Edities & Details
Paperback: Vertrouw me - Mike Bullen
ISBN: 9789044347982
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-09-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Vertrouw me - Mike Bullen
ISBN: 9789044347999
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-09-2015
Prijs: € 7,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Vertaler: Davida van Dijke NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Romantiek THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Romantic Comedy BISAC: FICTION / Romance / General
Boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws