Zoeken
Tania Bongers - De dag dat ik doodging

De dag dat ik doodging

Tania Bongers

Over

Het aangrijpende relaas van een jonge vrouw die tijdens haar zwangerschap ontdekt dat ze baarmoederhalskanker heeft. De reactie van de artsen is eenduidig: checken of er geen uitzaaiingen zijn, de baby aborteren en de baarmoeder met de tumor verwijderen, alleen dan heeft ze een overlevingskans. Maar Tania denkt er niet over om abortus te plegen. Vóór alles zal ze proberen het kindje te laten overleven. De dag dat ik doodging is het genadeloos eerlijke verhaal van een moeder die vecht voor haar kind. Een verhaal over kanker, liefde, onmacht, zwangerschap en ethische keuzes.

Fragment

Auteur: Tania Bongers
Auteur

Tania Bongers werkt als internationaal PR-manager in de modewereld. Op een openhartige, inspirerende en luchtige manier beschrijft Tania in De dag dat ik doodging de strijd die ze aanging en de revolutionaire behandeling die ze kreeg.

Edities & Details
Paperback: De dag dat ik doodging - Tania Bongers
ISBN: 9789044349252
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-06-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: De dag dat ik doodging - Tania Bongers
ISBN: 9789048818884
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-10-2013
Prijs: € 1,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Zwangerschap, geboorte en babyverzorging: advies en kwesties THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Omgaan met kanker THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Memoires THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: HEALTH & FITNESS / Diseases / Cancer BISAC: HEALTH & FITNESS / Pregnancy & Childbirth
Boeken
Nunu Kaller - Fuck beauty
Nunu Kaller
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws