Zoeken
Louise Booth - Billy de kat

Billy de kat

Louise Booth

Waargebeurd verhaal over de aangrijpende liefde tussen een autistisch jongetje en zijn kat Billy.
Over

Waargebeurd verhaal over de aangrijpende liefde tussen een autistisch jongetje en zijn kat Billy.

Fraser is een driejarig autistisch jongetje met veel problemen. Door het minste of geringste kan hij totaal van slag raken, wat een grote invloed heeft op het dagelijks leven van het gezin. Totdat Fraser in het asiel de kat Billy ontmoet. De twee zijn vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten beste vrienden.

Louise, Frasers moeder en auteur van dit boek, ziet haar zoontje veranderen van een diep ongelukkig kind dat lijdt aan angsten, driftbuien en emotionele inzinkingen, naar een kalm en tevreden jongetje dat kan lachen om de ondeugende streken van zijn kat Billy. Wanneer Fraser gefrustreerd raakt, kalmeert de kat hem met een knuffel of met zijn troostende gespin. De diepgaande band verandert hun levens voor altijd.

'Hoe de liefde van Billy de kat een autistisch jongetje uit zijn schulp heeft gekregen.' Daily Mail

Billy de Kat is hartverwarmend, ontroerend en bij vlagen hilarisch. Net als het beroemde Bob de straatkat van James Bowen, zal dit waargebeurde verhaal de harten raken van iedereen die het leest.

Fragment

Auteur: Louise Booth
Auteur

Louise Booth is Frasers moeder. Ze woont op het koninklijke landgoed Balmoral in Schotland, met haar man Chris, de elektriciën van Balmoral, hun zoontje Fraser, hun dochter Pippa en de liefste kat van de wereld Billy.

Edities & Details
Digitale download: Billy de kat - Louise Booth
ISBN: 9789044344516
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 431 - Huisdieren THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Katten als huisdieren THEMA: Omgaan met ASS THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Memoires BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Autism Spectrum Disorders BISAC: PETS / Cats / General
Boeken
Jan Louch en Lisa Rogak - Twee katten in de bibliotheek
Jan Louch en Lisa Rogak

Waargebeurd verhaal over twee bijzondere katten die het hart van een strenge bibliothecaresse ontdooienHet begint allemaal wanneer bibliothecaresse Jan Louch twee Schotse vouwoorkatten in dienst neemt...

David Michie - De kat van de Dalai Lama
David Michie

Alle wezens streven naar geluk en proberen lijden te vermijden, maar die gedachte kwam niet bij me op toen ik een muis ving. Ik volgde gewoon mijn instinct. Geen moment had ik het bekeken vanuit het ...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws