Zoeken
Marie-Cecile Beniers - Dat meen je niet!

Dat meen je niet!

Marie-Cecile Beniers

Over

Na een paradijselijke vakantie in Costa Rica keert Suzanne samen met haar vriend Milo terug naar Nederland. Milo, een hotte BN'er bekend van de soap Geen weg terug, heeft een rol gekregen in een superprestigieuze, nieuwe televisieserie. Suzanne gaat aan de slag bij Hers, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Maar hier blijkt al snel dat alles mooier lijkt dan het in werkelijkheid is. Haar diepte-interviews met verwende diva's eisen al Suzanne's energie. Als de roddelpers Milo en Suus ook niet met rust laten, blijkt haar terugkeer vooral een koude douche. Dan slaat het noodlot genadeloos toe en staat Suus er plotseling helemaal alleen voor. Bovendien doet ze een huiveringwekkende ontdekking.

Een kijkje in de wereld van de vaderlandse showbizz en de roddeljournalistiek. Wat is er waar van al die sappige onthullingen? Lopen feiten en fictie ècht door elkaar heen? En wie is wie in glamourland?

'Leuk en vlot geschreven. Om in één ruk uit te lezen.'
Yes over Loslippig

Auteur: Marie-Cecile Beniers
Auteur

Marie-Cecile Beniers woont in Rotterdam, is journaliste en werkte als verslaggeefster bij een roddelblad. Haar ervaringen, gecombineerd met een flinke dosis humor en romantiek, vormden de basis voor haar debuutroman Loslippig.
Dat meen je niet! is haar tweede sleutelroman.

Edities & Details
Digitale download: Dat meen je niet! - Marie-Cecile Beniers
ISBN: 9789044338409
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-03-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Iris Houx - Scoop!
Iris Houx
Chantal van Gastel - Ik wist het
Chantal van Gastel
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws