Zoeken
Marian Keyes - Ben je gek

Ben je gek

Marian Keyes

Over

Helen Walsh, vierendertig, privé detective, zit er doorheen. Geen geld, geen huis, geen werk, en met haar nieuwe vriend botert het ook niet zo. Mismoedig stort Helen zich op een verdwijningszaak. De zanger van de Laddz, Ierlands meest viriele en beroemde boysband ooit, lijkt in het niets verdwenen. Bij familie, vrienden en het management van de band ontdekt Helen vele verborgen duistere motieven. De tijd dringt. Helen zakt steeds dieper in de problemen.

Auteur: Marian Keyes
Auteur

Marian Keyes is een van de meest succesvolle Ierse auteurs. Ze groeide op in een familie waar veel verhalen werden verteld maar het kwam nooit in haar op dat zij zelf zou kunnen schrijven. In 1993 begon ze in een opwelling met het schrijven van korte verhalen. Die stuurde ze naar een uitgever met een brief waarin ze vertelde dat ze ook aan een roman was begonnen. De uitgever wilde de roman graag zien, en toen haar paniek een beetje was gezakt begon Marian aan haar eerste boek: Watermeloenwerd in 1995 in Ierland gepubliceerd en werd onmiddellijk een groot succes. De vlotte schrijfstijl en de typische Ierse humor sprak alle leeftijdsgroepen aan. Nu wordt Marian in 33 landen uitgegeven.

Edities & Details
Digitale download: Ben je gek - Marian Keyes
ISBN: 9789044336993
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-10-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Private Investigators
Boeken
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Kathryn Stockett - Een keukenmeiden roman
Kathryn Stockett
Liese O'Hallaron Schwarz - Wat er te redden viel
Liese O'Hallaron Schwarz
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws