Zoeken
Julia Stagg - De dorpswinkel van madame Josette

De dorpswinkel van madame Josette

Julia Stagg

Over

Het dorpje Fogas in de Franse Pyreneeën wordt opgeschrikt door een vreemde snoeshaan. Maar het blijkt Fabian, een oud-dorpsbewoner. Fabian is teruggekomen uit Parijs om de dorpswinkel grondig te moderniseren. Helaas worden al zijn pogingen daartoe met een luidkeels non! weggehoond. Hij wil de moed bijna opgeven wanneer hij onverwacht wordt getroffen door een meeslepend 'chanson d'amour'.

Auteur: Julia Stagg
Auteur

Julia Stagg woonde zes jaar in het Zuid-Franse departement Ariège aan de voet van de Pyreneeën, waar ze een kleine 'auberge' runde en het als haar plicht voelde de Fransen ervan te overtuigen dat sommige Engelsen wel degelijk kunnen koken. Nu verdeelt ze haar tijd tussen de Yorkshire Dales en de Pyreneeën.

Edities & Details
Digitale download: De dorpswinkel van madame Josette - Julia Stagg
ISBN: 9789044335538
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2012
Prijs: € 8,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Georgia Hunter - Wij waren de gelukkigen
Georgia Hunter
Bridget Collins - De boekbinder
Bridget Collins
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws