Zoeken
Mireille van Hout - Voorbij Mels

Voorbij Mels

Mireille van Hout

Over

Roos leidt een snel leven in de grote stad: een leuke baan, een propvolle agenda en veel vriendinnen. Living the fabulous life.

Wanneer ze de gladde charmeur Mels ontmoet, lijkt hij prima te passen in haar bruisende bestaan. Maar als Roos' zorgeloze leven plotseling op zijn kop komt te staan, heeft dat ook grote gevolgen voor Mels die in paniek spoorloos verdwijnt. Roos voelt zich verantwoordelijk en samen met Mels' stugge broer Lode gaat ze naar hem op zoek.

Wat volgt is een spannende zoektocht die hen niet alleen naar de surfstranden van Spanje en Azië leidt, maar ook langs de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Roos realiseert zich dat ze haar leven op een ander spoor moet zetten, met of zonder Mels.

Voorbij Mels is een hippe en ontroerende roman die menig lezer zal verrassen.

Edities & Details
Digitale download: Voorbij Mels - Mireille van Hout
ISBN: 9789049953584
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-03-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 269 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Suspense BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths
Boeken
Yvanka van der Zwaan - 19% kans op geluk
Yvanka van der Zwaan
Robert van Oirschot - Droog
Robert van Oirschot
Annejet Van der Zijl - De val van Annika S.
Annejet Van der Zijl
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws