Zoeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god

Een familie en een Griekse god

Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan
Over

Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk gezet en het gezin dreigt uit elkaar te vallen. Kort na aankomst komen de familieleden erachter dat het niet de luxevakantie zal worden waar ze op hadden gehoopt: ze gaan back to basic op wandelvakantie door het binnenland van Kreta. Gaat dit ze helpen om dichter tot elkaar te komen?

Hoe meer kilometers, hoe meer opgekropte frustraties en verdriet naar boven komen. En wanneer gaan ze het eindelijk eens over dat ene grote familiegeheim hebben?


Naar een idee van Elle van Rijn.

Fragment

Auteur: Elle van Rijn
Auteur

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Eerder schreef ze succesvolle boeken, waaronder de historische romans De crèche, die een internationale bestseller werd, en Terug naar Insulinde.

Auteur: Ronald Giphart
Auteur

Ronald Giphart is schrijver van vele boeken, waaronder de bestsellers Phileine zegt sorry en Ik omhels je met duizend armen.

Auteur: Roos Schlikker
Auteur

Roos Schlikker is van vele markten thuis: ze is columnist voor Het Parool en Libelle, schrijft scenario's voor theater en tv, schuift geregeld aan bij talkshows en maakt samen met Malou Holshuijsen de succesvolle podcast Dit komt nooit meer goed. In haar laatste roman Moeder van glas schreef ze over haar bipolaire moeder.

Auteur: Femmetje de Wind
Auteur

Femmetje de Wind is schrijver, journalist, columnist en uitgever. Ze studeerde Rechten en Vergelijkende Kunstwetenschap en werkte jaren als hoofdredacteur van verschillende magazines. In 2015 debuteerde
ze met de roman Rivka - waar ze veel lof mee oogstte en die deels gebaseerd is op het oorlogsverleden van haar vader. Daarna schreef ze de roman Het beloofde leven en verzorgde ze de bundel Door hun ogen, met daarin verhalen van Holocaust-overlevenden. Ook schreef ze mee aan de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god.

Edities & Details
Audio download: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366488
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-05-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 480 minuten

Bestel

Paperback: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366464
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Een familie en een Griekse god - Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044366471
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Serie: De wandelaars Voorlezer: Elle van Rijn Voorlezer: Femmetje de Wind Voorlezer: Ronald Giphart Voorlezer: Roos Schlikker NUR: 301 - Literaire roman, novelle NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Wandelen, trekken THEMA: Gezinspsychologie THEMA: Kreta BISAC: FICTION / Psychological BISAC: TRAVEL / Europe / Greece BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Dysfunctional Families BISAC: SPORTS & RECREATION / Hiking
Nieuws
THB in de media

THB in de media

Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Lancering 'Een familie en een Griekse god'

Lancering 'Een familie en een Griekse god'

Op 10 mei werd Een familie en een Griekse god, de nieuwe roman van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind, feestelijke gepresenteerd bij Amstelhaven. Ook op 11 mei waren de auteurs aanwezig bij de Libelle Zomerweek voor de publieke presentatie. Lees meer »

Nieuwe wandelroman Een familie en een Griekse god

Nieuwe wandelroman Een familie en een Griekse god

Na het succes van de bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan verschijnt dit voorjaar een nieuwe wandelroman.  Lees meer »

Boeken
Suus Ruis - Tweede viool
Suus Ruis
Robert van Oirschot - Droog
Robert van Oirschot
Barbara Muller - Kind zonder stem
Barbara Muller
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws