Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 26 mei, 2023 om 16:00, aangepast op 25 mei, 2023 om 15:45

Voor Een familie en een Griekse god kwam een leuke recensie online van Monisha: 'Het verhaal liep lekker vlot, zat vol humor en realistische personages. Gooi daar een zonnige locatie zoals Kreta bovenop en je hebt het ideale boek voor op je strandbedje tijdens je vakantie gevonden!'. Ze vertelt dat ze het boek bijna niet kon wegleggen.

Op Koukleum.nl zijn ze erg te spreken over de laatste thriller van Bernice Berkleef, Vinex, en zeggen ze het volgende: 'Met Vinex heeft Berkleef wederom een boek geschreven wat rustig op gang komt, maar wat daarna echt onder je huid gaat zitten en je ook, nadat het uit is, nog onder je huid blijft zitten en je je toch net even afvraagt wat zich achter al die voordeuren afspeelt'.

En natuurlijk zagen we hoe Vlijmscherpe tranen van S.A. Cosby werd uitgeropen tot de VN Thriller van het Jaar! De juryleden waren het met elkaar eens dat deze thriller van Cosby deze titel verdient: 'Een duizelingwekkend hoog verteltempo, fantastische dialogen en een sprankelende, spitsvondige schrijfstijl vol pareltjes van memorabele zinnen maken dit boek een heerlijke thriller'.

Klik op de links om meer te weten te komen over de boeken of de auteurs.

Auteurs
Boeken
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Een familie en een Griekse god
Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan

Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws