Zoeken
Fleur Brockhus - De urenfabriek

De urenfabriek

Fleur Brockhus

Een kijkje in de wereld van de Grote Advocatuur
Over

Op mijn eerste werkdag als aankomend advocaat zie ik, Felice Jansen, eruit zoals Máxima voordat ze getrouwd was; keurig, jong en lekker fris. Om half negen 's ochtends fiets ik over de Amsterdamse grachten. Het kantoorpand van Blick & Bleecker advocaten & notarissen is gigantisch. Mijn stage gaat drie jaar duren, daarna een megasalaris met vette bonussen. Wie doet me wat? Felice komt terecht bij patroon Ria de Roos op de sectie Arbeidsrecht. Ria blijkt een zuurpruim, opgefokt en kwaadaardig. Na een paar maanden is Felice eraan gewend dat ze nooit waardering krijgt. Ze raakt niet meer zo snel in paniek, gaat de beruchte vrijdagmiddag Blickborrel uit de weg, en weet hoe ze zich op zakenreizen heeft te gedragen. Maar de lange kantooruren en extreme werkdruk zijn funest voor haar seksleven. En wanneer de plagerige advocaat Simon steeds meer aandacht aan haar besteedt, gaat Felice grandioos voor de bijl. Een kijkje in de wereld van de Grote Advocatuur door de ogen van de dappere stagiaire Felice.

Edities & Details
Digitale download: De urenfabriek - Fleur Brockhus
ISBN: 9789044334647
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-01-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 271 pagina's

Bestel

Paperback: De urenfabriek - Fleur Brockhus
ISBN: 9789044333855
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 20-01-2012
Prijs: € 16,95
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Maria Boonzaaijer - Joodse buren
Maria Boonzaaijer
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Chantal van Gastel - Ik wist het
Chantal van Gastel
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws