Zoeken
Ali Hazelwood - Love on the Brain

Love on the Brain

Ali Hazelwood

De heerlijke nieuwe romcom van Ali Hazelwood, de bestsellerauteur van De liefdeshypothese
Over

In de door mannen gedomineerde wereld van neurowetenschappen is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?

Fragment

Quotes
Jodi Picoult
'Ali Hazelwood bewijst opnieuw dat ze de perfecte auteur is om aan te tonen dat wetenschap sexy kan zijn (...) mijn nieuwste must-buy auteur.'
Christina Lauren
'Ik kan niet genoeg krijgen van haar briljante en geestige pen, Hazelwood is een romance powerhouse.'
Helen Hoang
'Heerlijk nerdy en sexy, met scherp commentaar over vrouwen in STEM.'
Auteur: Ali Hazelwood
Auteur

Ali Hazelwood is een veelvoudig gepubliceerde auteur - helaas van artikelen over hersenwetenschap, waarin niemand zoent en nog lang en gelukkig leeft. Ze komt oorspronkelijk uit Italië en woonde in Duitsland en Japan voordat ze naar de VS verhuisde om te promoveren in de neurowetenschappen. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is, houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

Edities & Details
Paperback: Love on the Brain - Ali Hazelwood
ISBN: 9789044365719
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 13-04-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Love on the Brain - Ali Hazelwood
ISBN: 9789044365726
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 13-04-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Vertaler: Marjet Schumacher NUR: 340 - Populaire fictie NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Wiskunde en wetenschap BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Romance / Romantic Comedy
Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
Sophie Kinsella - Aanpakken!
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws