Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 12 mei, 2023 om 16:00, aangepast op 11 mei, 2023 om 10:51

Deze week vonden wij een leuke recensie van Yara van Adorable Books over de nieuwe roman van Ali Hazelwood, Love on the Brain. Yara geeft het boek maar één minpuntje, het feit dat ze na het lezen van Love on the Brain nog meer boeken van Hazelwood wilt hebben, maar nu moet wachten totdat deze uberhaupt zijn geschreven: 'Door de cocktail van de bijzondere wereld, het fijne plot, de geweldige personages en de opbouwende spanning is dit boek zeker één van mijn favorieten van 2023'.

Ook over de nieuwe historische roman van Shari J. Ryan, Brief aan Isaac, vind je een mooie recensie van Hannie op Hebban: 'Brief aan Isaac is een boek dat je niet met droge ogen uit kunt lezen, het maakt indruk en verplettert je'. Volgens Hannie is het verhaal krachtig en wreed, maar is het tevens een boek dat vertelt over hoop en een liefde die alles overwint.

Daarnaast heeft ook Kim op Hebban een recensie geplaatst over Vlijmscherpe tranen, de nieuwste thriller van S.A. Cosby: 'Het verhaal kent een enorm levendige en vlotte verhaallijn waardoor het verhaal je blijft boeien en verbazen. Een dikke en bijzonder goede aanrader!'. Niet alleen Kim is geboeid door het ijzersterke verhaal van Cosby, ook Antoine van Bookiewoogie geeft de thriller vijf sterren: 'Vlijmscherpe tranen is een thriller van de hoogste klasse'.

 

Auteurs
Auteur: Ali Hazelwood

Ali Hazelwood komt oorspronkelijk uit Italië en woonde in Duitsland en Japan voordat ze naar de VS verhuisde om te promoveren in de neurowetenschappen. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is, houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

Auteur: Shari J. Ryan

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Boeken
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood

De heerlijke nieuwe romcom van Ali Hazelwood, de bestsellerauteur van De liefdeshypothese

Shari J. Ryan - Brief aan Isaac
Shari J. Ryan

Prachtige WOII-roman over hoop in duistere tijden

S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby

Een provocerende wraakthriller en een pijnlijk kwetsbaar verhaal over verlossing

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws