Zoeken
Shari J. Ryan - Brief aan Isaac

Brief aan Isaac

Shari J. Ryan

Prachtige WOII-roman over hoop in duistere tijden
Over

1941, Auschwitz. In het door de nazi's bezette Polen kan Sofia haar vader niet in de ogen kijken. Hoewel Sofia en haar moeder Joods zijn, heeft hij ervoor gekozen om als dokter voor de SS te werken. Ze kan hem niet vergeven, zelfs niet als de afspraak was gemaakt om hun levens te sparen.
Isaac, een gevangene in Auschwitz, moet van zonsopgang tot zonsondergang op het land van een boerderij vlak bij het kamp zwoegen. Elke ademhaling voelt alsof het Isaacs laatste zou kunnen zijn, dus wanneer hij een oogverblindend mooi meisje uit het raam van de boerderij ziet turen, denkt hij dat hij droomt.
Sofia riskeert haar leven om een brief naar Isaac te smokkelen. Deze geheime uitwisseling leidt tot een ontsnapping die onmogelijk had moeten zijn - en naar een onvergetelijk liefdesverhaal.

Fragment

Quotes
NBD Biblion
'Brief aan Isaac is in meeslepende, zeer toegankelijke stijl geschreven, afwisselend vanuit de perspectieven van Sofia en Isaac.'
Hebban
'Brief aan Isaac is een boek dat je niet met droge ogen uit kunt lezen, het maakt indruk en verplettert je.'
Hannie
Auteur: Shari J. Ryan
Auteur

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Edities & Details
Paperback: Brief aan Isaac - Shari J. Ryan
ISBN: 9789044364996
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 18-04-2023
Prijs: € 23,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Audio download: Brief aan Isaac - Shari J. Ryan
ISBN: 9789044365016
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 558 minuten

Bestel

Digitale download: Brief aan Isaac - Shari J. Ryan
ISBN: 9789044365009
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Vertaler: Kees van Weele Voorlezer: Cathalijne de Sonnaville NUR: 342 - Historische roman (populair) THEMA: Wereldoorlog II (ca. 1939 - ca. 1945) THEMA: Tweede Wereldoorlog fictie THEMA: Historische fictie BISAC: HISTORY / Military / World War II BISAC: FICTION / Historical
Nieuws
THB in de media

THB in de media

Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Boeken
Allison Pataki - Sisi
Allison Pataki
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws