Zoeken
Antonia Riepp - Het geheim van Belmonte

Het geheim van Belmonte

Antonia Riepp

Een prachtige familiesaga met als setting het betoverende Belmonte Calabro
Over

Wanneer haar grootmoeder Franca onverwacht sterft, erft Simona, een Italiaans-Duits gastarbeiderskind van de derde generatie, een huis in de Italiaanse Marken waarvan ze het bestaan niet kende. De jonge landschapsarchitecte uit Allgäu vertrekt naar het verre Belmonte, een dromerig, middeleeuws dorp op een heuvel waar de tijd lijkt stil te staan. Daar vindt ze het levensverhaal van Franca op cassettes. Beetje bij beetje volgt Simona de sporen van haar voorouders van een verlaten klooster naar een landgoed met een verlegen eigenaar, waar ze uiteindelijk een angstaanjagende waarheid ontsluiert.

Auteur: Antonia Riepp
Auteur

Antonia Riepp is het pseudoniem van een Duitse bestsellerauteur die al meer dan twintig jaar suspense-romans publiceert. Ze heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, haar boeken zijn in verschillende talen vertaald en twee van haar bestsellers zijn verfilmd. Het Geheim van Belmonte is haar eerste historische roman, een familiesaga. De auteur woont momenteel in Allgäu.

Edities & Details
Paperback: Het geheim van Belmonte - Antonia Riepp
ISBN: 9789044355253
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 12-05-2020
Prijs: € 21,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Het geheim van Belmonte - Antonia Riepp
ISBN: 9789044355260
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 12-05-2020
Prijs: € 4,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Vertaler: Sylvia Wevers NUR: 342 - Historische roman (populair) THEMA: Historische fictie THEMA: Historische romantiek THEMA: Fictie THEMA: Italië BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical
Boeken
Allison Pataki - Sisi
Allison Pataki
Elizabeth Macneal - Circus der wonderen
Elizabeth Macneal
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws