Zoeken
Julia Samuel - Niemand weet waar ik ben

Niemand weet waar ik ben

Julia Samuel

Over

Op een dag ontdekt tv-presentatrice Julia Samuël een knobbeltje in haar borst. Als ze te horen krijgt dat ze kanker heeft, belandt ze aanvankelijk in een diep dal. Tot ze beseft dat het nooit te laat is om je droom te volgen. Julia's droom is Afrika. Een droom die haar een spiegel voorhoudt. Julia sluit zich aan bij David Robertson, die met zijn organisatie Drive Against Malaria ten strijde trekt tegen malaria, volksvijand nummer één in Afrika. Samen doorkruisen ze gebieden met landmijnen, regenwouden en levensgevaarlijke woestijnen, op zoek naar mensen die door iedereen vergeten zijn. Ze belanden een paar keer in de cel, leven onder erbarmelijke omstandigheden en Julia overleeft op het nippertje hersenmalaria. In Niemand weet waar ik ben laat Julia Samuël zien hoe ze in Afrika ontdekte wat er echt toe doet en hoe relatief onze problemen in het westen zijn. Een inspirerend boek over tegenslag, kracht, passie en geluk.

Auteur: Julia Samuel
Auteur

Edities & Details
Digitale download: Niemand weet waar ik ben - Julia Samuel
ISBN: 9789049952280
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-12-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

NUR: 402 - Waargebeurde verhalen THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Bibliotheek en Informatiewetenschappen / Museologie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: HEALTH & FITNESS / Diseases / Cancer BISAC: JUVENILE NONFICTION / General BISAC: SOCIAL SCIENCE / Philanthropy & Charity
Boeken
Tami Oldham Ashcraft - Adrift
Tami Oldham Ashcraft
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws