Zoeken
Ian Rankin - De gehangene

De gehangene

Ian Rankin

Twaalf duistere verhalen met John Rebus in de hoofdrol
Over

Rebus' Edinburgh is meer dan het decor uit de toeristenfolders. Het is een moderne metropool met het volledige spectrum van criminelen en hun slachtoffers, een broeinest van crimes passionnels, rampzalige misstappen en onderhuids gekoesterde afgunst.

In deze verhalenbundel staan de twee gezichten van Edinburgh centraal, maar de bundel is ook een spel met de thrillertraditie, een hommage aan bewonderde voorgangers en een dwarsdoorsnede van alles wat de Rebus-serie zo bijzonder maakt.

Fragment

Auteur: Ian Rankin
Auteur

Ian Rankin is de internationale bestsellerauteur van de misdaadreeks met John Rebus in de hoofdrol, maar ook van verschillende alleenstaande thrillers. Hij is de ontvanger van vier CWA Dagger Awards en heeft ook de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award gewonnen. Zijn boeken worden vertaald naar 36 talen en alleen in het Verenigd Koninkrijk zijn er ruim 20 miljoen exemplaren van verkocht.

Edities & Details
Digitale download: De gehangene - Ian Rankin
ISBN: 9789044362763
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Audio download: De gehangene - Ian Rankin
ISBN: 9789044362770
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 13-10-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 495 minuten

Bestel

Voorlezer: Louis van Beek NUR: 332 - Thrillers THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Edinburgh BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Boeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby
Camilla Läckberg - Predikant
Camilla Läckberg
Kristina Ohlsson - Verzwegen
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws