Zoeken
Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

Leeuwentemmer

Camilla Läckberg

Deel 10 van de succesvolle Fjällbacka-reeks
Over

Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak die in een stroomversnelling raakt wanneer het jonge meisje teruggevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen. Tegelijkertijd verdiept Erika zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 29 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestseller Box, het eerste deel van een spannende nieuwe trilogie.

Edities & Details
Paperback: Leeuwentemmer - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361445
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 15-02-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Leeuwentemmer - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361452
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 15-02-2022
Prijs: € 11,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Zweden THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Michael Berg - Nightmare in Paris
Michael Berg
Sarah Pinborough - Over haar lijk
Sarah Pinborough
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws