Zoeken
Ian Rankin - De rechtelozen

De rechtelozen

Ian Rankin

Twee skeletten onder de vloer van een pub: een spectaculaire stunt - of een moord?
Over

Inspecteur John Rebus onderzoekt de moord op iemand die illegaal in het land verbleef, maar het onderzoek verloopt moeizaam omdat Rebus' bazen liever hebben dat hij met pensioen gaat. Ook Rebus' partner Siobhan heeft het niet makkelijk: ze wil de ouders van een vermiste dochter helpen, waardoor ze zich ongezond dicht bij een veroordeelde verkrachter waagt. En dan duiken er nog twee skeletten op onder de vloer van een pub. Is er verband met de zaak waar Rebus aan werkt?

Fragment

Auteur: Ian Rankin
Auteur

Ian Rankin is de internationale bestsellerauteur van de misdaadreeks met John Rebus in de hoofdrol, maar ook van verschillende alleenstaande thrillers. Hij is de ontvanger van vier CWA Dagger Awards en heeft ook de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award gewonnen. Zijn boeken worden vertaald naar 36 talen en alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn er ruim 20 miljoen exemplaren van verkocht.

Edities & Details
Audio download: De rechtelozen - Ian Rankin
ISBN: 9789044363067
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-01-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 795 minuten

Bestel

Digitale download: De rechtelozen - Ian Rankin
ISBN: 9789044363074
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-01-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Serie: John Rebus Voorlezer: Marcel Jonker NUR: 332 - Thrillers THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Edinburgh BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Boeken
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
Kristina Ohlsson - Verdwenen
Kristina Ohlsson
Kristina Ohlsson - Uitverkoren
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws