Zoeken
Ian Rankin - Lazarus

Lazarus

Ian Rankin

Is inspecteur Rebus eindelijk te ver gegaan?
Over

Tijdens een bijscholingscursus van vijf Schotse politiemannen wegens disciplineproblemen probeert inspecteur Rebus erachter te komen wat er waar is van de beschuldiging van corruptie jegens hen. Wil het hoofdkwartier de veteranen kwijt, in plaats van ze een les teamwork te geven?
Terug in Edinburgh levert een zaak die Rebus moest laten schieten een verrassende verdachte op: Morris Gerald Cafferty, Rebus' oude tegenstander, net vrij uit gevangenis. Rechercheur Siobhan Clarke is dan wel bevorderd, maar is ze klaar om in de voetsporen van John Rebus te treden?

Fragment

Auteur: Ian Rankin
Auteur

Ian Rankin is de internationale bestsellerauteur van de misdaadreeks met John Rebus in de hoofdrol, maar ook van verschillende alleenstaande thrillers. Hij is de ontvanger van vier CWA Dagger Awards en heeft ook de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award gewonnen. Zijn boeken worden vertaald naar 36 talen en alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn er ruim 20 miljoen exemplaren van verkocht.

Edities & Details
Paperback: Lazarus - Ian Rankin
ISBN: 9789044362992
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 16-07-2024
Prijs: € 24,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Audio download: Lazarus - Ian Rankin
ISBN: 9789044363012
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-12-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 834 minuten

Bestel

Digitale download: Lazarus - Ian Rankin
ISBN: 9789044363005
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-11-2022
Prijs: € 7,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Serie: John Rebus Voorlezer: Marcel Jonker NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Edinburgh THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Boeken
Kristina Ohlsson - IJsbreker
Kristina Ohlsson
Sara Blædel - De stille weduwe
Sara Blædel
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws