Zoeken
Kristina Ohlsson - Ontvoerd

Ontvoerd

Kristina Ohlsson

Deel 4 in de Fredrika Bergman-serie
Over

Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt door een terroristische organisatie gedreigd dat de Boeing zal ontploffen als er niet wordt voldaan aan hun eisen. Inspecteur Alex Recht roept de hulp in van Fredrika Bergman, inmiddels werkzaam bij het ministerie van Justitie, die belast is met een uitwijzingszaak. Terwijl de uren voorbij tikken en Alex en Fredrika uit alle macht proberen de passagiers te redden, cirkelt de Boeing in de lucht. De brandstofteller staat bijna op nul...

Fragment

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Paperback: Ontvoerd - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366211
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2023
Prijs: € 26,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Audio download: Ontvoerd - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366228
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 756 minuten

Bestel

Digitale download: Ontvoerd - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366235
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Serie: Fredrika Bergman Voorlezer: Inge Ipenburg NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
e-bookactie november van The House of Books

e-bookactie november van The House of Books

Je favoriete titels van The House of Books in de aanbieding als e-book. Met deze maand o.a. de complete Frederika Bergman-serie van Kristina Ohlsson en zes keer Sophie Kinsella! Lees meer »

Boeken
Stefan Ahnhem - Huizenruil
Stefan Ahnhem
Kristina Ohlsson - Stormwacht
Kristina Ohlsson
Sara Blædel - Slechts één leven
Sara Blædel
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws