Zoeken
Kristina Ohlsson - IJsbreker

IJsbreker

Kristina Ohlsson

Het spannende tweede deel in de August Strindberg-serie. Perfect voor fans van de Fjällbacka-serie van Camilla Läckberg.
Over

August Strindberg is gelukkiger dan hij in lange tijd is geweest. Zijn tweehandswinkel doet het uitstekend. En nog beter: August is verliefd. Maar op een ijskoude nacht in januari wordt de vrede in Hovenäset verbroken door een verwoestende brand. De vuurzee vernietigt twee boothuizen: een van August en een van Axel Ehnbom, een bejaarde inwoner van het kustdorpje. Rechercheur Maria Martinsson realiseert zich al snel dat ze geen onderzoek moet starten naar brandstichting, maar wel een moordonderzoek. Iemand in Hovenäset verbergt duistere geheimen...

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Paperback: IJsbreker - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044364798
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 12-03-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: IJsbreker - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044364804
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 12-03-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Audio download: IJsbreker - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044364811
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 12-03-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 300 minuten

Bestel

Serie: August Strindberg Vertaler: Ron Bezemer Voorlezer: TBA NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws