Zoeken
Sara Blædel - Slechts één leven

Slechts één leven

Sara Blædel

Het derde deel in de succesvolle Louise Rick-serie van Deense bodem
Over

Rechercheur Louise Rick wordt opgeroepen naar de Holbaek Fjord wanneer een jong meisje met een stuk beton om haar middel gebonden en met mysterieuze plekken op haar nek uit het water wordt gehaald. Samra, deel van een moslimimmigrantengemeenschap in Kopenhagen, had een moeilijk leven met een vader die eerder was aangeklaagd voor mishandeling. Ondanks verdenkingen van eerwraak beweert haar moeder dat Samra niets oneervols heeft gedaan. Louise moet zich door het complexe web van familie- en gemeenschapsbanden navigeren om de moordenaar te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.

Auteur: Sara Blædel
Auteur

Sara Blædel is de Deense bestsellerauteur van o.a. de Louise Rick-serie. Er zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen van haar boeken verkocht. Ze werd in Denemarken al vier keer tot auteur van het jaar benoemd.

Edities & Details
Digitale download: Slechts één leven - Sara Blædel
ISBN: 9789044365061
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Serie: Louise Rick Vertaler: Carolijn Visschers NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Denemarken BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Amy McCulloch - Middernacht
Amy McCulloch
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws