Zoeken
Amy Attas - Dierenarts in New York

Dierenarts in New York

Amy Attas

Hartverscheurende en hilarische verhalen van de dierenarts van de rich and famous
Over

Wanneer het om een ziek huisdier gaat, zijn mensen op hun kwetsbaarst. Zelfs al hebben ze een Monet aan de muur hangen of een Oscar in de prijzenkast staan, als kun kat verkouden is of hun hond uitslag heeft, draait de wereld voor even alleen om hun huisdier. In Dierenarts in New York vertelt Amy Attas de meest schokkende, hartverscheurende en hilarische verhalen uit de dertig jaar dat ze als dierenarts de katten en honden van vooraanstaande New Yorkers behandelde. En één ding is zeker: huisdieren zijn niet alleen superschattig, ze maken ons ook tot een beter mens.

Auteur: Amy Attas
Auteur

Dr. Amy Attas is een gelauwerd dierenarts en de oprichter van City Pets, dat al meer dan drie decennia een vooraanstaande dierenkliniek is voor honden en katten in Manhattan.

Edities & Details
Paperback: Dierenarts in New York - Amy Attas
ISBN: 9789044369076
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 17-09-2024
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Dierenarts in New York - Amy Attas
ISBN: 9789044369083
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 17-09-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Vertaler: Els Franci-Ekeler NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Katten als huisdieren THEMA: Honden als huisdieren THEMA: Veterinaire geneeskunde: kleine dieren (huisdieren) THEMA: New York City BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: NATURE / Animals / General BISAC: PETS / Cats / General BISAC: PETS / Dogs / General
Boeken
Nunu Kaller - Fuck beauty
Nunu Kaller
Pietro Bartolo - Tranen en troost
Pietro Bartolo
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws