Zoeken
Sally Christie - De favoriete zus

De favoriete zus

Sally Christie

Het eerste boek in een historische fictietrilogie over de geliefde Franse koning Lodewijk XV en de vrouwen die zijn hart en bed deelden.
Over

Begin 18e eeuw, aan het hof van Lodewijk XV. De koning is na zeven jaar huwelijk zijn echtgenote beu. Er dient met spoed een maîtresse gevonden te worden. Louise, de oudste van de vijf Nesle-zussen, wordt in de armen van de monarch geduwd. Na haar zullen nog drie van haar zussen in het koninklijke bed belanden. De naïeve Louise, de ambitieuze Pauline, de zelfgenoegzame Diane en de sluwe Marie Anne zullen samenzweren, verraden, lijden en zegevieren in een wanhopige strijd om zowel liefde als macht.

Fragment

Auteur: Sally Christie
Auteur

Sally Christie groeide op in Engeland en studeerde antropologie aan de McGill-universiteit in Montreal. Daarna volgde een carrière in internationale ontwikkeling. De auteur woont nu in Baltimore. Als ze niet aan het schrijven is, duikt ze in de volksarchieven of geniet ze van een potje tennis of Scrabble.

Edities & Details
Digitale download: De favoriete zus - Sally Christie
ISBN: 9789044368994
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-06-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Paperback: De favoriete zus - Sally Christie
ISBN: 9789044368987
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-06-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Serie: Vrouwen van Versailles NUR: 342 - Historische roman (populair) NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Historische romantiek THEMA: Historische fictie THEMA: Versailles THEMA: Vroeg 18e eeuw ca. 1700 tot ca. 1750 BISAC: FICTION / Romance / Historical / General BISAC: HISTORY / Modern / 18th Century
Boeken
Kayte Nunn - Het Zijden Huis
Kayte Nunn
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws