Zoeken
S.L. Grey - Het appartement

Het appartement

S.L. Grey

De perfecte uitvlucht. Een complete nachtmerrie.
Over

Mark en Steph hebben een relatief gelukkig gezin met hun jonge dochter in het zonnige Kaapstad, tot op een dag gewapende mannen met bivakmutsen hun huis binnenvallen. Getraumatiseerd maar fysiek ongedeerd zijn Mark en Steph niet in staat om terug te keren naar het normale en leven in constante angst. Wanneer een vriend een herstellende vakantie in het buitenland voorstelt via een populaire woninguitwisseling, klinkt dat als het perfecte plan. Ze vinden een artistiek koppel met een charmant appartement in Parijs dat graag naar Kaapstad zou willen komen. Mark en Steph kunnen de idyllische foto's en de belofte van een romantische uitje niet weerstaan. Maar zodra ze in Parijs aankomen, realiseren ze zich snel dat er niets is zoals geadverteerd. Wanneer hun perfecte vakantie een hevige bocht neemt, worden de scheuren in hun huwelijk steeds groter en komen donkere geheimen uit Marks verleden naar boven.

Fragment

Auteur: S.L. Grey
Auteur

S.L. Grey is de samenwerking tussen Sarah Lotz en Louis Greenberg. Sarah schrijft misdaadromans en thrillers en is een diehard zombiefan. Louis is schrijver en redacteur. Hij behaalde een mastergraad in vampierfictie en een doctoraat in post-religieus apocalyptische fictie. Samen schrijven ze heerlijke horror, waarvan de rillingen je over de rug lopen.

Edities & Details
Paperback: Het appartement - S.L. Grey
ISBN: 9789044359657
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-01-2020
Prijs: € 24,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: Het appartement - S.L. Grey
ISBN: 9789044351651
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 09-11-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Het appartement - S.L. Grey
ISBN: 9789044351668
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 09-11-2017
Prijs: € 7,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Vertaler: Henk Moerdijk NUR: 332 - Thrillers NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Horror en bovennatuurlijke fictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Horror
Boeken
Kristina Ohlsson - Uitverkoren
Kristina Ohlsson
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws