Zoeken
Sophie Kinsella - Hou je mond!

Hou je mond!

Sophie Kinsella

Over

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, voor haar vriend en voor haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken, vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken, die van Barbie, en geeft ze de plant van een irritante collega bijna dagelijks sinaasappelsap.

Als ze tijdens een paniekaanval in het vliegtuig al haar geheimen vertelt aan de wildvreemde, aantrekkelijke man die naast haar in het vliegtuig zit, schaamt ze zich diep. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer onder ogen te komen. Tenminste, dat denkt ze...

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: Hou je mond! - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044359701
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-12-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Paperback: Hou je mond! - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044347678
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 17-02-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Hou je mond! - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044325997
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-10-2009
Prijs: € 4,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Vertaler: Mariëtte van Gelder NUR: 350 - Fictie overig NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Nieuws
'Hou je mond!' van Sophie Kinsella wordt verfilmd!

'Hou je mond!' van Sophie Kinsella wordt verfilmd!

Sophie Kinsella’s boek ‘Hou je mond!’ wordt verfilmd, met in de hoofdrol Alexandra Daddario als Emma Corrigan, een meisje met een aantal geheimen. Lees meer »

Boeken
Stacey Halls - De vondeling
Stacey Halls
Mary Paulson-Ellis - De erfenis van Solomon Farthing
Mary Paulson-Ellis
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws