Zoeken
Sophie Kinsella - Mag ik je nummer even?

Mag ik je nummer even?

Sophie Kinsella

Over

Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande. Over tien dagen is de bruiloft! En terwijl ze buiten met haar vriendinnen staat te bellen, wordt haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Ook dat nog! Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen? Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is geslagen wanneer ze in een afvalbak zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is 'not amused' als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan.

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: Mag ik je nummer even? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044359442
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-11-2019
Prijs: € 28,99
Omvang: 382 pagina's

Bestel

Digitale download: Mag ik je nummer even? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044349566
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-08-2015
Prijs: € 4,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle NUR: 350 - Fictie overig THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / General
Boeken
Angeline Boulley - Dochter van de vuurhoeder
Angeline Boulley
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws