Zoeken
Sophie Kinsella - Shopaholic & Baby

Shopaholic & Baby

Sophie Kinsella

Over

Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze én blauw) tot de kinderwagen met NASA-technologie. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky's gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee... of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Fragment

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044358575
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-06-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Audio download: Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044355673
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-08-2018
Prijs: € 9,99
Speelduur: 214 minuten

Bestel

Digitale download: Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044326031
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-10-2009
Prijs: € 4,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Voorlezer: Diewertje Blok NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Humorous / General
Boeken
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws