Zoeken
Brian Freeman - Brandmerk

Brandmerk

Brian Freeman

Over

Een jaar geleden verloor Mark Bradley zijn baan als leraar na beschuldigingen van een affaire met een studente. Nu is de zus van de studente dood aangetroffen en Mark ziet zich geconfronteerd met een vijandig stadje. Hilary Bradley is vastbesloten haar man te beschermen. De enige die ze kan vertrouwen is rechercheur Cab Bolton. Dan komen er feiten aan het licht over het meisje die wijzen in de richting van een andere dader. Wie wil dat Mark gebrandmerkt wordt voor deze gruwelijke moord?

Brian Freeman is de auteur van veelgeprezen psychologische thrillers. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald. Zijn debuut Verdorven won alle belangrijke thrillerprijzen zoals de Edgar, de Dagger en de Anthony Award. Freeman woont met zijn vrouw in Minnesota. www.bfreemanbooks.com

Auteur: Brian Freeman
Auteur

Brian Freeman is de auteur van veelgeprezen psychologische thrillers. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald. Zijn debuut Verdorven won alle belangrijke thrillerprijzen zoals de Edgar, de Dagger en de Anthony Award. Freeman woont met zijn vrouw in Minnesota.

Edities & Details
Paperback: Brandmerk - Brian Freeman
ISBN: 9789044356892
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 10-04-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Brandmerk - Brian Freeman
ISBN: 9789044335835
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-01-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

NUR: 350 - Fictie overig NUR: 332 - Thrillers THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Clive Cussler - Reis van de farao's
Clive Cussler
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws