Zoeken
Cathy Kelly - Iemand als jij

Iemand als jij

Cathy Kelly

Over

Een warme roman over liefde en verlies, vriendschap en verlangen
Emma, Leonie en Hannah ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Egypte en worden de dikste vriendinnen. Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond zoeken zij steun en troost bij elkaar vanwege hun persoonlijke problemen. Emma verlangt wanhopig naar een baby, maar het lukt niet om zwanger te worden. Leonie, gescheiden en moeder van drie tieners, probeert haar passieloze huwelijk te vergeten. De mooie en onafhankelijke Hannah kiest voor de opwinding van het vrijgezellenleven. Terwijl Emma, Leonie en Hannah hun wensen en verlangens in de loop der jaren proberen te verwezenlijken, delen zij hun diepste gedachten en meest intieme geheimen.

`Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.
Marian Keyes

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Paperback: Iemand als jij - Cathy Kelly
ISBN: 9789044356939
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 10-04-2019
Prijs: € 29,99
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Digitale download: Iemand als jij - Cathy Kelly
ISBN: 9789044339277
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-12-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 486 pagina's

Bestel

NUR: 350 - Fictie overig NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Verhalend thema: interior life BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Psychological
Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Bridget Collins - Het verraad van Montverre
Bridget Collins
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws