Zoeken
Belinda Meuldijk - Papa Pipo

Papa Pipo

Belinda Meuldijk

Over

Papa Pipo is het liefdevolle verhaal van een dochter, Belinda Meuldijk, over haar vader Wim. Wim Meuldijk is de schrijver van tal van verhalen over Sneeuwvlok, Ketelbinkie, Mik en Mak en Koning Bolo, maar hij werd vooral bekend als de bedenker van Pipo de Clown. Belinda vertelt over haar bijzondere jeugd op Beaulieu, het ouderlijk huis in Bussum, waar de tuin regelmatig veranderde in een filmset en bekende acteurs in en uit liepen. Over haar vader die altijd aan het werk was en zich steeds meer aan zijn gezin onttrok om zich uiteindelijk alleen in Spanje te vestigen. Op een ochtend is er het telefoontje dat haar vader is overleden en Belinda reist naar Spanje om de begrafenis te regelen. Van heinde en verre komt de familie samen op de oude boerderij. Het wordt een week Spanje om nooit te vergeten.

De beroemde kinderserie Pipo de Clown was van 1958 tot 1977 op tv te zien, later volgden films en een musical. Studio 100 maakte vorig jaar bekend dat de serie opnieuw zal worden uitgebracht.

Edities & Details
Paperback: Papa Pipo - Belinda Meuldijk
ISBN: 9789044356816
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-04-2019
Prijs: € 27,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Papa Pipo - Belinda Meuldijk
ISBN: 9789044332001
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 335 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Biografie: literair THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Televisie THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Vertaalde fictie BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Literary BISAC: FICTION / General BISAC: PERFORMING ARTS / Television / History & Criticism
Boeken
James Bowen - Bob de straatkat
James Bowen
Jessica Menheere - Normas universum
Jessica Menheere
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws