Zoeken
Amanda Goldberg - Vallende sterren

Vallende sterren

Amanda Goldberg

Over

Lola Santisi is goed bezig tijdens het beroemde filmfestival in Cannes. Ze helpt haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian, een trendy modeontwerper, met de lancering van zijn galacollectie ?- op een luxe jacht aan de Franse Rivièra. Zal het Lola lukken Julians meest spectaculaire jurk in de Gouden Palmfilm te krijgen? Aan haar beste vriendinnen Kate en Cricket zal het niet liggen. Maar de megasterren op de rode loper zijn niet snel tevreden. Het ene egodrama is nog niet gesust of een andere sabotagetruck dient zich alweer aan. Lola zou er bijna haar Loubie stilettos voor uitschoppen en verdergaan op haar Crocs. Tot de chaos achter de schermen volledig uit de hand loopt.

Edities & Details
Paperback: Vallende sterren - Amanda Goldberg
ISBN: 9789044356717
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-04-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Vallende sterren - Amanda Goldberg
ISBN: 9789044336979
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-09-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Satirische fictie en parodieën THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Satire
Boeken
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws