Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 20 april, 2022 om 23:11

Deze week stond Ademloos van Amy McCulloch in het zonnetje bij Koukleum.nl: 'Het is een verhaal wat je wakker en alert houdt, maar waar je onder het lezen ook het gevoel hebt of je zelf door de sneeuw aan het ploeteren bent om de Manaslu te bedwingen.'
Ook over Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg was Koukleum.nl te spreken: 'Het is een verhaal wat niet alleen verteld moest worden, maar het is ook nog eens steengoed geschreven.'

Op Emopheliac.nl stond een fijne recensie van Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang: 'Zoen me tot ik zwicht [is] een hoopvol en sprookjesachtig verhaal, dat bij de meest cynische persoon nog hoopvolle gevoelens zal losweken.'

 

Auteurs
Auteur: Amy McCulloch

Amy McCulloch groeide op in Canada, maar woont tegenwoordig in Londen. Ze is de auteur van acht kinder- en youngadultboeken, waaronder een aantal internationale bestsellers. Middernacht is na Ademloos haar tweede thriller voor volwassenen. Naast schrijven is bergbeklimmen haar grote passie. In september 2019 werd ze de jongste Canadese vrouw die de Manaslu in Nepal beklom, met ruim 8000 hoogtemeters de zeven na hoogste berg ter wereld.

Auteur: Mala Kacenberg

Mala Kacenberg werd in 1927 geboren in Tarnogrod, Polen. Ze overleefde als enige van haar familie de Tweede Wereldoorlog door haar uitzonderlijke moed en met de hulp van een beschermengel, haar kat Malach. Mala emigreerde na de oorlog naar Londen, waar ze een groot, gelukkig gezin stichtte en lang genoeg leefde om gezegend te worden met vele kleinkinderen.

Auteur: Helen Hoang

Helen Hoang las haar eerste roman toen ze dertien was en sindsdien is ze verslaafd aan romantische verhalen. Met haar debuutroman Zoen me tot ik zwicht bewees ze meteen dat ze een feelgoodauteur is om in het oog te houden. Helen woont met haar man, twee kinderen en een paar goudvissen in San Diego, Californië.

Boeken
Mala Kacenberg - Het meisje, de kat en het bos
Mala Kacenberg

Het waargebeurde verhaal van Mala die, vergezeld door een zwerfkat, tegen alle verwachtingen in WOII overleefde

Helen Hoang - Zoen me tot ik zwicht
Helen Hoang

Er bestaat niet genoeg data om te voorspellen wie je hart sneller zal doen kloppen...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws