Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 15 juni, 2022 om 15:00, aangepast op 14 juni, 2022 om 17:18

Allereerst stond er een leuke recensie van De vlucht naar huis van Alan Hlad op hebban: 'Een origineel oorlogsverhaal met diepgaande emoties.'

Ook Een laatste uitweg van S. A. Cosby kon weer op mooie recensies rekenen, namelijk op Boekiewoogie, waar ze het 'Een subliem uitgewerkte thriller met doorlopend spectaculaire acties!' noemden, en op Thrillers-leestafel.nl: 'Kan een harde misdaadthriller een psychologische thriller zijn? Het is S. A. Cosby uitstekend gelukt.'

THB was nog een keer op Hebban te vinden voor een leuke recensie, namelijk van Toen winter zomer werd van Emily Henry: 'Toen winter zomer werd is alles bij elkaar een warmhartige feelgood. Niet te zoet, niet te zuur. Wat mij betreft een perfecte beach read voor wie iets meer wil dan alleen een luchtig liefdesavontuur.'

 

Auteurs
Auteur: Alan Hlad

Alan Hlad is een USA Today-bestsellerauteur en heeft twee romans op zijn naam staan. De vlucht naar huis is zijn debuutroman. Hij is lid van de Historical Novel Society en woont in Ohio met zijn vrouw en kinderen.

Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Auteur: Emily Henry

Emily Henry is de #1 New York Times-bestsellerauteur van Beach Read, People We Meet on Vacation en Book Lovers, evenals verschillende youngadultromans. Ze woont en schrijft in Ohio en het deel van Kentucky dat er net onder ligt.

Boeken
Alan Hlad - De vlucht naar huis
Alan Hlad

Een ontroerend verhaal over postduiven die hoop brachten in duistere tijden.
Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Emily Henry - Toen winter zomer werd
Emily Henry

Een prachtige, ontroerende roman over tweede kansen, in het leven en in de liefde

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws