Zoeken
Alan Hlad - De vlucht naar huis

De vlucht naar huis

Alan Hlad

Een ontroerend verhaal over postduiven die hoop brachten in duistere tijden.
Geïnspireerd op echte gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Over

1940, Epping, Engeland. De angst voor een aanstaande inval groeit wanneer vijandelijke gevechtsvliegtuigen boven het huis van Susan Shepherd vliegen. Susan vindt troost in het trainen van postduiven. Al haar vogels zijn haar dierbaar, maar niet een is zo mooi, intelligent en trouw als Duchess.

Buxton, VS. Piloot Ollie Evans sluit zich aan bij de Britse luchtmacht. Zijn missie leidt hem naar Epping, voor een operatie om honderden postduiven boven bezet Frankrijk uit een vliegtuig te droppen. De vogels die de tocht overleven, zullen cruciale informatie verspreiden.

Er ontstaat als snel een hechte band tussen Ollie en Susan, maar wanneer Ollies vliegtuig achter de vijandelijke linie wordt neergehaald weten ze allebei dat de kansen op een weerzien erg klein zijn. Terwijl de oorloog doorraast, bewijst Duchess echter dat de hoop nooit verloren is, door berichten over en weer te brengen tussen de twee.

Fragment

Auteur: Alan Hlad
Auteur

Alan Hlad is een USA Today-bestsellerauteur en heeft twee romans op zijn naam staan. De vlucht naar huis is zijn debuutroman. Hij is lid van de Historical Novel Society en woont in Ohio met zijn vrouw en kinderen.

Edities & Details
Audio download: De vlucht naar huis - Alan Hlad
ISBN: 9789044363951
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-05-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 705 minuten

Bestel

Paperback: De vlucht naar huis - Alan Hlad
ISBN: 9789044363937
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: De vlucht naar huis - Alan Hlad
ISBN: 9789044363944
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Vertaler: Nellie Keukelaar Voorlezer: Frank Rigter NUR: 342 - Historische roman (populair) THEMA: Historische fictie THEMA: Verenigd Koninkrijk, Groot-Brittannië THEMA: Verenigde Staten van Amerika, VS THEMA: Wereldoorlog II (ca. 1939 - ca. 1945) THEMA: Tweede Wereldoorlog fictie THEMA: Tweede Wereldoorlog BISAC: FICTION / Historical BISAC: HISTORY / Military / World War II
Boeken
Antonia Riepp - Het geheim van Belmonte
Antonia Riepp
Elizabeth Macneal - De poppenfabriek
Elizabeth Macneal
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws