Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 6 juli, 2022 om 15:00, aangepast op 5 juli, 2022 om 12:22

Deze week schreef Koukleum.nl een mooie recensie van De vlucht naar huis van Alan Hlad! 'Je krijgt met dit boek ook een duidelijk beeld van het nut van de duiven tijdens de oorlog. Dit was voor mij echt een nieuw gegeven en ik vind dat persoonlijk altijd erg interessant om, voor mij, nieuwe feitjes te lezen over de tweede wereldoorlog.'

Het Parool gaf Dochter van de vuurhoeder van Angeline Boulley als leestip en Daansbooks was op Tiktok erg enthousiast over dit spannende boek!

In de Mezza stond een recensie van Een laatste uitweg van S. A. Cosby getiteld 'Keiharde confrontaties in vijfsterrenthriller' en ten slotte kon Grenzeloze hebzucht van Clive Cussler op maar liefst 4 voetballetjes rekenen in de Pingelieër, de officiële nieuwsbrief van R.I.O.S.’31.

 

Auteurs
Boeken
Alan Hlad - De vlucht naar huis
Alan Hlad

Een ontroerend verhaal over postduiven die hoop brachten in duistere tijden.
Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Angeline Boulley - Dochter van de vuurhoeder
Angeline Boulley

Een aangrijpend, bloedstollend verhaal over een inheems meisje dat undercover gaat om corruptie in haar gemeenschap aan de kaak te stellen.

S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Clive Cussler - Grenzeloze hebzucht
Clive Cussler

Het NUMA-team moet een verbijsterend historisch mysterie ontrafelen in deze spannende roman van de #1 New York Times-bestsellerauteur Clive Cussler

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws