Zoeken
Clive Cussler - Grenzeloze hebzucht

Grenzeloze hebzucht

Clive Cussler

Het NUMA-team moet een verbijsterend historisch mysterie ontrafelen in deze spannende roman van de #1 New York Times-bestsellerauteur Clive Cussler
Over

Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team ontdekt dat de olievelden vervuild zijn met een bacterie die de olie opeet voordat deze uit de aarde kan worden gepompt - een bacterie die tientallen jaren geleden verloren ging toen twee onderzeeërs in de Middellandse Zee verdwenen. Kan Kurt Austin, met huurmoordenaars op zijn spoor, een onderzeeër lokaliseren die al meer dan vijftig jaar verborgen is gebleven? En zelfs als hij dat kan, kan de biologische catastrofe die is losgebarsten worden gestopt?

Fragment

Quotes
Thebooksofwonder
'Het verhaal is uitstekend uitgewerkt en er gebeuren constant dingen waardoor je door wilt blijven lezen. En de actie! Zoveel actie zit er in het verhaal en het is niet té overdreven.'
Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Audio download: Grenzeloze hebzucht - Clive Cussler
ISBN: 9789044364071
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-02-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 705 minuten

Bestel

Paperback: Grenzeloze hebzucht - Clive Cussler
ISBN: 9789044364057
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 10-02-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Digitale download: Grenzeloze hebzucht - Clive Cussler
ISBN: 9789044364064
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-02-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Serie: Kurt Austin-avonturen (NUMA-files) Vertaler: Pieter Cramer Voorlezer: Oscar Siegelaar NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Avonturenroman BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
THB in de media

THB in de media

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Detective & Thrillergids Vrij Nederland

Detective & Thrillergids Vrij Nederland

Deze week kwam de 43ste Detective & Thrillergids van Vrij Nederland uit! Natuurlijk waren er een paar spannende titels van THB in te vinden. Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Boeken
Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen
Stefan Ahnhem - De laatste spijker
Stefan Ahnhem
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws