Zoeken
Clive Cussler - Grenzeloze hebzucht

Grenzeloze hebzucht

Clive Cussler

Het NUMA-team moet een verbijsterend historisch mysterie ontrafelen in deze spannende roman van de #1 New York Times-bestsellerauteur Clive Cussler
Over

Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team ontdekt dat de olievelden besmet zijn met een bacterie die de olie opeet voordat deze uit de aarde kan worden gepompt - een bacterie die tientallen jaren geleden verloren ging toen twee onderzeeërs in de Middellandse Zee verdwenen. Kan Kurt Austin, met huurmoordenaars op zijn spoor, een onderzeeër lokaliseren die al meer dan vijftig jaar verborgen is gebleven? En zelfs als hij dat kan, kan de biologische terreur die is losgelaten worden gestopt?

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: Grenzeloze hebzucht - Clive Cussler
ISBN: 9789044364057
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 10-02-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Grenzeloze hebzucht - Clive Cussler
ISBN: 9789044364064
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 10-02-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Vertaler: Pieter Cramer NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Avonturenroman BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Hans Faber - De minister
Hans Faber
Sebastian Fitzek - De weg naar huis
Sebastian Fitzek
Sebastian Fitzek - De patiënt
Sebastian Fitzek
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws