AUTEUR

Tess Gerritsen

'Dit was het eerste boek dat ik van Tess Gerritsen las, maar ik heb er een nieuwe favoriete schrijver bij! Wat een fantastisch boek is 'Ik weet een geheim'.'

Hebban lezersrecensie


Tess Gerritsen is arts en een bestsellerauteur. Haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie. Na de standalone thriller Speel met vuur, die voortkwam uit een geschenkboekje dat ze speciaal voor Nederland en België schreef, keert ze nu terug met haar favoriete duo. Het lange wachten van vele fans is eindelijk voorbij.

Tess Gerritsen on Tour - 4 november

Tess Gerritsen bezoekt 4 november Nederland ter gelegenheid van de verschijning van Ik weet een geheim, de nieuwe thriller met Rizzoli & Isles, en zal diverse boekhandels bezoeken. Lees verder voor een overzicht van de boekhandels die zij zal bezoeken.


GEPLAATST OP 02-11-2017 IN NIEUWS

Tess Gerritsen viert dertig jaar auteurschap

Ter ere van het verschijnen van de Nederlandse editie van Ik weet een geheim, deel 12 in de Rizzoli & Isles-serie, heeft Tess Gerritsen een blog geschreven over auteurschap en het ontstaan van de serie. 


GEPLAATST OP 25-09-2017 IN BLOG